EduCycle Exchange -haun säännöt 13.5.-1.6.2017

1. Järjestäjä
Neste Oyj. (”Järjestäjä”), PL 95, 00095 Neste.

2. Osallistumiskelpoisuus
EduCycle Exchange -ohjelmaan voivat hakea kaikki suomalaiset peruskoulut ja toisen asteen oppilaitokset. Mukaan eivät saa hakea kilpailun suunnitteluun ja järjestämiseen osallistuneet henkilöt tai heidän perheenjäsenensä.

3. Hakuaika
Hakuaika on 13.5.–24.8.2017 klo 10:00 asti Suomen aikaa.

4. Hakeminen
EduCycle Exchange -ohjelmaan haetaan mukaan Nesteen kotisivulla osoitteessa www.neste.fi/EduCycleExchange. Hakeakseen mukaan koulujen on tehtävä lyhyt video, jossa kerrotaan vapaavalintaisella tavalla, mitä ilmastonmuutos on. Video ladataan joko YouTubeen tai Vimeoon. Linkki videoon lähetetään hakulomakkeella, johon kirjoitetaan myös koulun yhteystiedot.

5. Hausta poissulkeminen ja järjestäjän vastuu
Järjestäjä pidättää oikeuden poissulkea osallistujia hausta. Poissulkemiseen johtavia syitä on esimerkiksi näiden virallisten sääntöjen vastainen toiminta, tai se, että osallistuja ei täytä osallistumiskelpoisuutta. Hakemalla osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä.

6. Hakuajat ja tulosten julkistaminen
Hakuaika on 13.5.–3.6.10.2017 klo 10:00 asti Suomen aikaa. Haun tulokset julkistetaan elokuussa 2017. Mukaan hyväksytyille kouluille ilmoitetaan asiasta sähköpostin välityksellä.

7. Ohjelmaan hyväksytyt koulut
EduCycle Exchange -ohjelmaan valitut koulut saavat EduCycle-oppimispelin. Pelipakettiin kuuluu pelilauta, pelinappulat, iPad Pro ja pelisovellus. Jokaiselle koululle järjestetetään myös kumppanikoulu toisesta maasta, jonka kanssa koulu vaihtaa kuulumisia vaihto-ohjelmaan ja EduCycle-peliin liittyen. Koulut voivat hyödyntää EduCycle-peliä opetuksessaan haluamallaan tavalla. EduCycle Exchange -ohjelma toteutetaan syyslukukaudella 2017. Ohjelman päätyttyä koulut saavat pitää EduCycle-pelin.

8. Henkilötietojen ja hakuvideoiden käyttö
Koulujen antamia tietoja säilytetään vain kilpailun järjestämistä varten ja ne tuhotaan kilpailun jälkeen. Henkilötietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, ellei osallistujan kanssa muuta sovita. Neste ei voi kilpailun jälkeen hyödyntää myöskään hakuvideoita ilman osallistujan myöntämää erillistä lupaa.

9. Vastuuvapaus
Järjestäjä ei vastaa mistään hakuun osallistumisen myötä aiheutuneista vahingoista. Vastuu kaikista haun toteutukseen liittyvistä riskeistä ja esimerkiksi vakuutusten ottaminen kuuluu osallistujalle.

Neste Oyj
Espoo 13.5.2017